Vraag een B2B-account aan

Vraag een B2B-account aan

Parts United Marine & Offshore uw Technische Watersport Groothandel

Deze website is onderdeel van van Parts United Marine & Offshore. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van onderdelen en producten voor de Marine en Offshore branche.

Vervangende/reserve onderdelen
We kunnen vervangende onderdelen leveren voor alle soorten boten, schepen, havens en wat dan ook. Enkele speciale onderdelen nodig? laat het ons dan weten!

Complete producten
Naast een allround onderdelenleverancier hebben wij ook een focus op innovatieve en betrouwbare producten.

Waarom Parts United Marine & Offshore als uw Technische Watersport Groothandel?

Wij maken het (B2B) zakelijke klanten graag mogelijk om leverancier/dealer te worden, en daarmee onze producten te verkopen. Wij leveren uit onze eigen voorraad met een zeer aantrekkelijke korting voor zakelijke klanten. Vele bedrijven profiteren al van de uitstekende service en samenwerking die wij bieden. Bij Parts United Marine & Offshore hechten wij veel waarde aan onze zakelijke relaties en bieden hen daarom ook zeer aantrekkelijke kortingen aan. Onderstaand een aantal punten waarom bedrijven voor ons hebben gekozen:

✔   Extra hoge korting voor onze zakelijke klanten
✔   Snelle levering (wij streven naar een levering binnen 1 dag)
✔   Uitstekende service door ons ervaren en enthousiaste team
✔   5 dagen per week snel bereikbaar via telefoon, mail of online chat


Bij een grote order of aantallen kan u altijd even vragen naar een eventuele staffelkorting. Stuur een mail naar support@marine-offshore.center en wij kunnen u wellicht een passend aanbod doen.

Uw bedrijf eenvoudig aanmelden

Heeft u een watersport gerelateerde onderneming, dan kan u uw bedrijf eenvoudig aanmelden door e-mail te sturen naar b2b@impellervervangen.nl met de volgende infomatie:

- Naam
- Bedrijfsnaam
- E-mail adres
- Telefoonnummer
- KVK nummer
- Adresgegevens


Vervolgens krijgt u zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Bij acceptatie ontvangt u direct een mail met een prijslijst en een conditieblad waar uw condities voor de diverse merken en productgroepen staan beschreven voor uw bestellingen bij Parts United Marine & Offshore. Komt u er niet uit of heeft u nog vragen neem dan contact op met ons.

Heeft u vragen over bepaalde onderdelen of artikelen neem dan contact op met onze klantenservice. Onze experts weten vaak het beste advies te geven en u de juiste onderdelen of artikelen te adviseren. Ook voor tweedehands onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres, mail ons (support@marine-offshore.center) en wij geven u zo spoedig mogelijk een antwoord.

Parts United Marine & Offshore:
KVK: 76933415
Ondernemingsweg 66B
2404 HN Alphen aan den Rijn
Nederland
Sleep het bestand in dit vak, of klik hier en upload het bestand*

Alles met een * is verplicht

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om! Wilt u precies weten hoe? Lees dan ons <div align="center">Welkom in de webwinkel van Impellervervangen.nl</div> Privacy Statement